• 0

    Madeg
  • 0Yuta

    Penjualan Tahunan
  • 0+

    Staff Pakaryan
  • 0

    Negara Global
  • 0+

    Teknologi Paten
  • Pompa sing bisa direndhem

  • Pompa Jet Taman

  • Pompa baterai li-baterai

  • Pompa Sumur Jero

  • Pompa banyu mancur

Sertifikat kita

  • BSCI

  • Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan

  • Sertifikat CE

  • Sertifikat UL

  • Sertifikat GS

Babagan awake dhewe

Maca liyane >
Junhe Pumps Holding Co., Ltd.

Didirikan ing taun 1999, kita, Junhe Pumps Holding co., Ltd. wis duwe spesialisasi ngasilake pompa rumah tangga luwih saka 22 taun. 1500+ staf sing kerja lan 116.000 unit pabrik bisa mbukak 4 yuta pompa saben taun, sing nyumbang kanthi signifikan dadi salah sawijining pabrikan pompa banyu ing omah profesional ing China saiki.

Saiki, kita duwe limang seri pompa utama, lan luwih saka 1000 barang siji sing diproduksi ing perusahaan kita tundhuk karo sertifikat GS, CE, EMC, UL lan CSA 100% pompa kita diekspor menyang Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Tengah Pasar Timur lan Oseania, lan liya-liyane. Kajaba iku, kita seneng banget ngandhani yen omzet kita ing taun 2020 yaiku USD125 yuta.

Kualitas, Layanan lan Reputasi "minangka prinsip budaya perusahaan kita." Kasunyatan, Inovasi lan Keunggulan "minangka tujuan Junhe. Kita manteb tenan bisa dadi mitra bisnis jangka panjang kanthi entuk manfaat bebarengan sajrone pamompa banyu rumah tangga.